CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kombinationen cykel og walkman er ikke nogen særlig trafiksikker løsning. Derfor har The Audio bike kommet op med denne smarte løsning med højtalere...

Kombinationen cykel og walkman er ikke nogen særlig trafiksikker løsning.  Derfor har The Audio bike kommet op med denne smarte løsning.   En lille platform med indbygget forstærker til at sætte på styret og to små højtalere til at sætte ind i styrenderne.
Det hele kommer klar til montering og brug.

Forstærkeren tændes på siden.

Afprøvning
Først monteres den lille platform på styr og frempind ved hjælp af de tre kabelstrips.
Herefter monteres højtalenne i styrenderne og kables fæstnes langs styret. Den anbefales at tape styret om for at skjule ledningrene. De passer forøvrigt næsten på milimeter på et 46 cm styr.

Der medfølger et 1½ meter langt USB kabel og en netlader.

Lydenheden monteres på platformen ved hjælp af de to medfølgende gummibånd. Tilslutningen er med et lille mini jackstik.  Her burde følge en adaptor med til f.eks mini usb.  Enheden er først og fremmest tænkt til en MP-3 afspiller eller I-Pod. Man kan bruge en mobiltelefon men pga den manglende afskærmning støjer den i højtaleren når den ringer eller du modtager eller sender SMS. Det er for dårligt…

Lydenheden tilsluttes via et mini jackstik

Selve forstærkeren kører på et lille genopladeligt Litium batteri, som kan oplades ved hjælp af USB kablet direkte fra en computer eller via netadaptoren. Den har kun UK plug.
Enheden tændes på siden på en meget lille skydekontakt og en blå LED indikerer at den er tændt.
Lyden er meget nasal og plastikagtig uden nogen dybde og opløsning men tilstrækkelig høj til at man kan høre den nder cykling også med anden trafik.  lyden er klart best til tale.

Telefon) I-pod fæstnes ved hjælp af de to medfølgende gummibånd.

Konklusion
The Audio Bike har været lidt en skuffelse. Selve ideen er god men den tekniske udførsel er lidt for mangelfuld og lydkvaliten er ikke videre imponerende. Den manglende afskærmning begrænser brugen til kun at være walkmans og I-Pods.  Der er basis for ydeligere forbedringer.

Pris direkte hos producenten. 69,95 U$.

The Audio Bike får  for funktion og for pris.

 

 

CYKELPORTALEN