CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Reset Air Port Micro TEST: Reset Air Port Micro
Måske du kender det at luften når at sive ud før du får skruet pumpen helt af når der skal luft i fjederforgaflen TEST: Reset Air Port Micro

På den netop afsluttede Berliner Fahrradschau spottede vi en lille nyttig dims fra  Reset Racing. Firmaet har eksisteret siden 1995 og har en hel palette af små nyttige og håndværksmæssigt flot udførte produkter og tilbehør.

Klokken er mange og gutterne fra cykelklubben står og venter, mens du pumper luft i din fjederforgaffel. Puf siger det da du skruer pumpen af ventilhovedet og al luften siver ud igen.  Måske du kender situationen, specielt hvis du har en af de forgafler hvor luften skal i, på svært tilgængelige steder, der gør at man ikke hurtigt nok kan skrue pumpen af og herved mister luften igen.

Reset Air Port Micro er en lille adaptor som sættes på ventilhovedet på din højtrykspumpe og herved forhindrer at luften siver ud når pumpen igen fjernes.

Afprøvning
Den lille messingomløber kommer inklusiv en ekstra gummipakning og betjeningsvejledning. Omløberen består af to dele der er skuet ind i hinanden. Et fif er lige at give de små tætningspakninger en smule fedt inden du går igang for at de holder smidigheden. Først skrues han gevindet på plads i din eksisterende pumpes ventilhoved. Omløber møtrikken skrues til og spændes stramt med en fastnøgle. Dette er vigtigt da den ellers vi skrue sig ud igen når du skruer den anden ende i ventilen på cyklen.  Skru adaptoren på dit ventilhoved på fleder element eller forgaffel. Skru adaptoren sammen hvorved den åbner for ventilen og du kan pumpe luft i. Når det korrekte luftryk er nået åbnes ventiladaptoren, hvorved ventilen igen lukker og luften bliver i fjederelementet. Herefter skrues adaptor og pumpe af. Smart og effektivt og du slippper for at købe en ny pumpe.

Konklusion
Reset Air Port Micro er en af den slags produkter der burde være en integreret del på alle højtrykspumper. En nyttig lille dims der gør det den skal, hverken mere eller mindre.

Link

 

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN