CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Morpheus Labs M4s TEST: Morpheus Labs M4s
Gennemtænkt cykelholder til din Iphone TEST: Morpheus Labs M4s

Smartphonen er idag vel næsten allemands eje. Men samtidig er den også temmelig sart at have siddende på et cykelstyr, hvis den skal bruges til at navigation. Morpheus Labs M4s er en række slagfaste etuier med med undersænket beslag til brug med de populære Apple Iphones. M4s fås til alle de seneste modeller fra serie 6 og op til X.  Desuden skulle der være nye sleeves på vej til de netop nylancerede modeller.  Morpheus Labs produkter sælges for nuværende kun gennem Amazon enten som et komplet sæt eller som enkeltdele.

Specifikationer

  • Materiale: 6-lags af stål, TPU og polycarbonat
  • Tykkelse: 11 mm
  • Farver: sort, grå, orange
  • Holder: Universel til styr diameter mellem ø22 og ø32 mm
  • Fastgørelse: Magnet med lås
  • Vægt: 50 gram holder, 15 gram etui, 10 gram vandtæt overdel
  • Pris: 68 Euro på Amazon komplet sæt

Afprøvning
Morpheus er opdelt i tre dele. E universalholder til cykelstyret, et almindelig udseende etui og et ekstra vandtæt sleeve til regnvejrsdagene. Den største forskel på Morpheus Lab og de fleste andre etuier til cykelbrug, er udformningen, som ligner de almindleige tynde sleever mange køber til deres Iphone.Den er tynd og lækker.  På bagsiden sidder en fuldt undersænket metalplade som fæstnes til cykelholderen via magneter og en lille låsepal som begge seidder i holderen.

Selve etuiet virker stærkt og stift i bunden mens siderne er mere bløde og eftergivelige. Telefonen er lidt svær at få på plads, men sidder så til gengæld helt fast uden mærkbart slup. Etuiet har alle åbninger fri til højtaler og stik. og kamera på bagsiden samt natuligvis displayet.

Det ekstra helt gennemsigtige regnvejrs sleeve dækker  hele telefonen bortset fra området på bagsiden omkring holderen. Skærm og telefon kan betjenes fuldt ud med regnslaget monteret.

Universalholderen er en smule klodset, men sådan må det nu engang være når den skal dække over en diameter fra 22 til 32 mm. Det havde været fint hvis man havde udvidet den med yderligere et par mm så den kunne monteres centralt på frempinden. telefone klikker let på plads og kan herefter låses helt med den lille låsepal. Telefon kan vendes i begge retninger hvilket kan være en fordel ved kortnavigation. Når telefonen skal af løsnes låsepalen og den  drejes let og løftes af.

På flere brugerforums advarer Iphone brugere mod magneter nær telefonen. Jeg har under testen ikke bemærket noget uregelmæssigheder.

Konklusion
Morpheus Labs M4s er et fint tilbehørs produkt for dem som gerne vil bruge deres Iphone sikkert på cyklen. Det er en stor fordel at etuiet ligner et helt almindelig af slagsen, som snildt kan bruges i daglig brug både on og off cyklen. Magnetholderen er også behagelig i brug.

Link

 

CYKELPORTALEN