CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Look Geo Trekking TEST: Look Geo Trekking
Vi har testet en af Look nye Geo Trekking pedaler med indbygget lys. TEST: Look Geo Trekking

Look har lanceret en nye serie kombi pedaler kaldet Geo Trekking. Du kan læse vores reportage om dem her. Look har sendt os deres Geo Trekking Vision til denne test. Der er tale om en kombi pedal hvor der er en almindelig pedal trædeflade på den ene side og en SPD kompatibel klik  på den anden. Pedalen har desuden reflekser, som kan udskiftes med Vision lygterne som er udviklet af Spanninga.

Specifikationer

  • Materiale: Armeret plast og stål aksel
  • Dimensioner: 97 x 90 x 19 mm
  • VisionLight opladning: 50 min
  • VisionLight: Fast 5 timer, blink 10 timer, blink ECO 10 timer
  • Vægt: 203 gram/stk
  • Pris: kr. 499,-

Afprøvning
Look Geo Trekking kommer i en nydelig æske inklusiv SPD klamper og et sæt lygter (en til hver) samt  ladekabel.  Pedalen fastspændes med en unbraco nøgle 8mm. Visionlygten sættes på ved at løfte den lille låg af og skyde refleksen ud og herefter erstatte den med Vision lygten. Der er en tydelig retningsangivelse på bagsiden. Lygten tændes ved at trykke på den lille knap. Bag den lille gummiflap sidder stikket til USB kablet. Klappen er meget løs og går op hele tiden. Derfor tror jeg ikke lygten er meget bevendt over tid i regnvejr, da det vil kunne trænge vand og fugt ind her. Lyset fra lygten er til gengæld i orden og virker meget tydligt når pedalen kører rundt.

Selve pedalen er en stor næsten kvadratisk sag, men en stor dejlig trædeflade på den ene side og en uproblematisk SPD klik på den anden som også fungerer upåklageligt med standard Shimano klamper. Pedalen er lige god til daglig brug som til træning eller pendling, hvor man ofte skifter sko. Men også til touring og mere teknisk trial MTB vil den være en fordel, specielt hvis man ikke er helt tryg ved at være fastlåst i klampen. Retfærdigvis skal det nævnes at tilspænding kan justeres fra endog meget løs til pæn stramt. Den ånme struktur gør også at mudder har svært ved at sætte sig fast.

Konklusion
Look Geo Trekking er en en fin kombi pedal til dagligdagsbrug eller til dem som ikke er helt fortrolig med klikpedaler. Lygterne syntes som det svage punkt

Link

CYKELPORTALEN