CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: ION Apron TEST: ION Apron
Et fint forklæde til den ordentlige cykelreperatør TEST: ION Apron

ION er en firma med speciale indenfor våddragter til vandsport. Grundlagt i 2004.  I 2012 åbnede de en division for cykeltøj og tilbehør. Til denne test har vi kikket nærmere på deres værkstedforklæde Apron, lige velegnet til det profesionelle cykelværksted som til “gørdetselv” hjemmemekanikeren.

Specifikationer

  • Materiale: Vokset Canvas i 90% Bomuld og 10% Polyester
  • Størrelse: Unisize
  • Features: Aftøringsfelter til våde og fedtede hænder
  • Elastiske straps med hurtig spænd
  • Pris: kr. 299,-

Afprøvning
Ion Apron ligner til forveksling de forklæder man bruger til madlavning, men materialet er i kraftigere slidstærkt og vokset canvas. Den er Unisize, der nemt tages over hovedet og justeres  via krydsspændet og låses i livet med en justerbar rem og kliklås.

Foran er der tre lommer til opbevaring af klude og værktøj. En stor brystlomme og en todelt mavelomme. En smart detajle er de to Faux stykker i hver side der yderst effektivt tage det værste snavs og fugt af fungerne når man roder med cyklen. Apron forklædet kan maskinvaskes ved op til 60 grader.

Et effektivt og uundværligt stykke tilbehør til cykel mekanikeren som ofte skifter mellem reparation og butik og naturligvis den “renlige” gør det selv” cykelsmed.

Konklusion
Ion Apron er et af den slags cykeltilbehør man vanskeligt kan undvære når man første har brugt det en gang. Et godt køb.

Link

 

 

CYKELPORTALEN