CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: GripGrab Women’s Windproff Skull Cap TEST: GripGrab Women’s Windproff Skull Cap
Vi hare testet en lækker vindtæt hjelmhue til kvinder og andre med langt hår... TEST: GripGrab Women’s Windproff Skull Cap

Den kolde vintertid er atter over os. Til denne test har vi lagt hoved til en lækker foret og vindtæt hjelmhue, minded på det kvindlige køn, og andre med langt hår. GripGrab behøver ingen nærmere præsentation. Firmaet er dansk og grundlagt af tre brødre. Deres cykelprodukter er beskyttelse til hænder hoved og fødder.

Specifikationer

  • Vindtæt front
  • Specifik kvindestørrelse
  • Hestehale Åbning
  • Refleks Logo
  • Blød og Komfortabel
  • 85% Polyamid, 10% Polyester, 5% Elastane
  • Størrelser: XS (51-54 cm), S (54-57 cm), M (57-60 cm)
  • Pris: kr 210,-

Afprøvning
GripGrab Women’s Windproff Skull Cap er en lækker blødt udført hjelm hue der går ekstra langt ned i nakke og omkring ørene. Den er faconsyet med flere paneler, og har vindtæt front med tydelig reflekslogo på fronten. Størrelsesmæssigt er den tilpasset kvinder så de starter et nummer lavere.  På bagsiden er der to steder sat markeringer til huller, hvor langt hår kan trækkes igennem. GripGrab har klogeligt lade det være op til kunden selv at føre saksen.

Selvom huen er en smule tykkere end de fleste andre hjelmhuer, kan den sagtens være under de fleste hjelme. Den sidder subjektivt fantastisk godt og de skridsikre indvendige syninger gør at den bliver holdt godt på plads. Snittet omkring ører og nakke er en smule mere løse i pasformen, men bliver holdt godt på plads så snart cykelhjelmens remme spændes.

Den vindtætte front er en stor behagelighed på dage med bidende kold vind, specielt på landevejen. Hjelmhuen er ret varm så min anbefaling er  temperaturer fra omkring et par grader til langt under frysepunktet, altså rigtig vinterbrug. Den er afgjort bedst på landevejscyklen, hvor den kolde vind oftest er ens værste fjende, mens det hurtigt bliver for varm på mountainbiken i skoven eller på heftige opkørsler med lav hastighed. Pasform og forarbejdning er til ren UG. Huen kan vaskes ved 40 grader i vaskemaskine, uden centrifugering. Den tåler ikke tørretumbling. Bortset fra de lidt mindre størrelser, er huen også velegnet til langhårede mænd…

Konklusion
GripGrab Women’s Windproff Skull Cap er en god vinterhue til de helt kolde dage. En fin detajle at hullet til hestehalen som ikke er skåret på forhånd. Huen sidder godt, men kan af nogle syntes en smule for varm, specielt dem med tæt hårpragt.

Link

 

CYKELPORTALEN