CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Evoc Tool Pouch TEST: Evoc Tool Pouch
Genial lille vandtæt taske med masser af rum som kan holde orden på alt lige fra værktøj til al din medbragte elektronik. TEST: Evoc Tool Pouch

evoctoolpouch06

Evoc Sport er kendt for et kæmpe program i både rejsetasker og cykelspecifikke tasker. Vi har tidligere testet deres EVOC CC10 cykelrygsæk. Evoc er i forvejen kendt for at deres produkter har et mængde features af forskellige små rum til opbevaring. Tool Pouch er en ekstra lille taske som passer i alle Evoc rygsækkene.  Den fås i to størrelser M og S der er dikteret af målene på en Ipad og Ipad Mini.  Bortset fra størrelsen er de to tasker identiske.

evoctoolpouch03

Specifikationer

  • Materiale: Vandtæt PVC fri Tarpaulin
  • Features: Fuld dobbelt lynlås udfoldbar
  • Lommer: 7 stk
  • Dimensioner: S 16 x 21 x 2 cm (M 20 x 26 x 2 cm)
  • Volumen:  S 0,6 l (M 1,0 l)
  • Vægt: S 160 gram (M 200 gram)
  • Farver: olivengrøn, neonblå, rød og sort
  • Pris: S: kr. 229,- (M kr. 309,-)

evoctoolpouch02

Afprøvning
Evoc Tool Pouch er en genial lille taske der kan åbnes helt så der bliver fuld adgang til de mange små rum og lommer. Tasken er udvendig i et meget kraftigt vandtæt ikke PVC indeholdende materiale. Adgangen foregår via to meget kraftige lynlåse med påsatte ekstra håndtag så man nemt kan få fat i dem. Udvendig er der et bærehåndtag øverst og en stor netlomme. Nederst er et par stropper hvor man evt. kan fastgøre en bærerem. Indvendigt åbenbarer sig adskillige netlommer og rum. I den ene side er tre små netlommer og en mindre lukket rum.

evoctoolpouch07

Fint til f.eks lappegrej og en mindre pumpe. I den anden side er et stort netrum med lynlås øverst og en vandtæt lomme nederst. Disse er f.eks gode til en pung og en smartphone. Hovedrummet passer endvidere til en iPad Mini.  Endelig er det muligt at skrive sin navn og adresse på en påsynet label. Produktet kan bruges i løs vægt eller som ekstra tilbehør til de fleste af EVOC rygsække. Anvendelsmulighederne er mange. Denne tester har haft god brug af den som toilettaske ved turcykling.

evoctoolpouch01

Konklusion
Evoc Tool Pouch er et smart stykke tilbehør til dem som gerne vil opbevare sine ting let og overskuelig på en betryggende måde. Produktet virker gennemtænkt og slidstærkt. Kun fanstasien sætter grænsen for anvendelsesmuligheder.

Vurdering-4

evoctoolpouch05

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN