CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Cykelstrømper TEST: Cykelstrømper
Vi har testet to forskellige par cykelstrømper fra henhodvis GripGrab og SockGuy TEST: Cykelstrømper

Socks04

Cykelstrømper er måske ikke den cykelbeklædningsdel som har cykelmotionisters største opmærksomhed, men alligevel er der stor forskel på de mange forskellige mærker . Cykelstrømper er generelt set bedre at bruge end almindelige tennissokker, da de har bedre svedtransporterende egenskaber . Vi har testet to forskellige af slagsen. Den ene fra danske GripGrab kaldet Summer Sock Hi-Vis og den anden fra amerikanske SockGuy kaldet SGX.

Socks03

GripGrab Hi-Vis

  • Materiale: 42% Akryl, 26% Nylon, 25% Polyester, 5% Uld, 2% Polyurethane
  • Teknisk: HiVis og Coolmax
  • Størrelser: S, M, L
  • Pris: kr. 79,-

 

Socks02

SockGuy SGX

  • Materiale: 75% Polypro, 15% Nylon, 10% Spandex
  • Teknisk: Kompression
  • Størrelser: S/M og L/XL
  • Pris: kr.  99,-

Socks05

Afprøvning
Den grundlæggende forskel mellem cykelstrømper og almindelige tennisstrømper er at strømperne leder sveden væk fra foden hvilket betyder at du ikke i samme grad får følelsen af kolde og fugtige strømper. GripGrab er kendetegnende ved den hidsige flurocente gule farve, som skulle hjælpe på synligheden.  Strømpen er uhyre behagelig at have på, specielt på de helt varme dage.

Socks08

SockGuy er i forhold til GripGrab en lidt kraftigere strømpe. Dette skyldes dens opbygning med stødabsorbtion i bunden og kompression på oversiden. Den er også en smule varmere at have på.

Socks07
De to strømper er ret forskellige. GripGrab har høj synlighed og er afgjort bedst på varme sommerdage, mens Sock Guy er en mere universel anvendelig strømpe man kan bruge hele året. Ingen af strømperne har nogen reelle mangler men SockGuy føles en anelse mere behagelige at have på.

Konklusion
Begge strømper leverer varen. GripGrab er god på de rigtig varme dage mens SockGud vinder ved at være en smule mere universel anvendelig alene i kraft af kompressionen på oversiden og lidt bedre komfort.

Socks06

Link

CYKELPORTALEN