CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: Cuore Jersey TEST: Cuore Jersey
Kortærmet cykeltrøje med fuld længde lynlås til de varme sommerdage TEST: Cuore Jersey

Cuore09

 

Cuore er et schwezisk cykeltøjsmærke der ikke er særlig kendt på vores breddegrader. Deres kollektion er klassisk tidsløst og sports orienteret cykeltøj med et tætsiddende design.  Vi har testet en kortærmet sommermodel.

Cuore03

Specifikationer

  • Materiale: 100 % Polyester
  • Kortærmet med tre lommer
  • 3 udvendige lommer.
  • 1 midterlomme med lynlås
  • Fuld længe front lynlås
  • Størrelser S, M, L, XL, XXL, XXXL
  • Pris 69CFr

Cuore08

Afprøvning
Cuore trøjen var en reklamemodel for Bärli Biber energisnacks vi tidligere har testet.   Designet er rimeligt neutralt i sort med hvide sidepaneler. Snittet er sporty med tajle, hvilket man bør være opmærksom på i valget af størrelse hvis man har en smule mave. Generalt bør man som skandinavier vælge en størrelse over det man normalt bruger. Trøjens største force er lynlåsen i fuld længde som gør det let at tage den af og på. Desuden kan man altid finde den optimale åbning for ventilation. Stoffet i 100 % polyester er meget tyndt hvorfor den er bedst velegnet til sommerdage med god varme. En svedundertrøje indenunder hjælper yderligere å varmen. Trøjen er godt ventileret og sidder godt. Gummikanten forneden holder den på plads. Der er let adgang til de tre store lommer på ryggen. Den lille lynlåslomme er nyttigt til værdigenstande som nøgler, mobil og penge.

Cuore01

Alt i alt en god cykeltrøje uden dikkedarer til de varme dage.

Konklusion
Cuore trøjen er en kortærmet cykeltrøje i klassisk snit til de helt vareme cykeldage. Den er rimelig neutral og har et sporty snit. Dens største force er lynlåsen i fuld længde.

Cuore02

Vurdering-3

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN