CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

På vej: test af eventyrcykel fra Specialized På vej: test af eventyrcykel fra Specialized
Off the Beaten Track er Sequoia i sit rette element. På flere områder afviger den fra normer. På vej: test af eventyrcykel fra Specialized

specialized-sequia04

De sidste 6 uger har  Specialized nye multikunster Sequoia i deres Adventure Serie stået sin prøve i dansk og svensk terræn på underlag af enhver beskaffenhed. Sequia blev første gang introduceret tilbage i 1981 og op gennem firserne kom den i forskellige versioner. Siden forsvandt den helt ud af Specialized program. Nu genopstået som tidsaktuel eventyrcykel i tre udstyrsvarianter og som et rammekit.

specialized-sequia01

Vi elsker at sætte cykler i kategorier, men med de nye Gravelbikes, RoadPlus you name it, er løsningerne mangfoldige og knap så normbestemt. Specialized gør det på deres helt egen måde, men selv siger Specialized at den udfylder tomrummet mellem AWOL og Diverge.

specialized-sequia05

Vi har været så priviligeret at få stillet topmodellen Expert med SRAM x1 drivetrain til rådighed. Sequoia Expert er en stålramme, ja du hørte rigtigt, men med en “moderne”  kulfiberforgaffel.  Cyklen er udstyret med alt i fittings til skærme og baggage. Vi har haft lejlighed til at teste den med Bikepackingudstyr of the beaten track hvor den er i rette element.

specialized-sequia02

Hele testen og billeder er i redigeringsfasen og online shortly…

CYKELPORTALEN