CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tern vil give cykler til non profit organisationer Tern vil give cykler til non profit organisationer
Frem til den 5 juni har alle non profit organisationer chancen for at vinde en Tern GSD transportcykel... Tern vil give cykler til non profit organisationer

Vi har tidligere testet den smarte og funktionelle transport elcykel GSD fra Tern Bicycles.  Nu søsætter branded en ny kampagne som skal få flere non profit organisationer til at erstatte motoriserede køretøjer med elektrificerede transportcykler. Kampagnen er verdensomspændende hvor også danske organisationer kan søge. Kampagnen løber indtil 5 juni 2019.

Tern er ikke et helt almindeligt cykelbrand. Hvert år giver de 1 % af deres omsætning til organisationer og personer som aktivt gør en indsats for miljøet. Således ser du dem heller aldrig komme til de store cykelmesser i store trucks og dyre italienske sportsvogne, men derimod naturligvis på deres egne cykler.

Tern GSD blev sidste år lanceret som en del af deres BikeforBusiness program som for nuværende omfatter et samarbejde med et rejsebureau der arrangerer cykelrejser og OAT krydstogtskibe. Begge firmaer bruger Tern cykler som de stiller til rådighed for deres gæster.

Sommerens kampagne omfatter 5 Tern GSD cykler som kan laste op til 180 kg med en rækkevidde på 250 km. Oplagt til mindre transportopgaver.  For at komme i betragtning til en cykel, skal man søge og begrunde hvorfor ens organisation vil kunne have gavn af en Tern GSD.  Efter ansøgningsfristen den 5 juni vil fem organisationer bliver udtrukket og offentliggjort i august måned.  Tern har salgskontor i Danmark gennem Hartje som gerne vil have endnu flere af de små cykler med stor styrke, ud på gaderne gennem de danske cykelforhandlere.

Link

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN