CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Josh Hons nye dagligdags foldecykelmærke Tern Bicycles fylder et år.  Siden Tern blev præsenteret på en stort anlagt pressekonference i Taipei for verdenspressen, sidste...

Josh Hons nye dagligdags foldecykelmærke Tern Bicycles fylder et år.  Siden Tern blev præsenteret på en stort anlagt pressekonference i Taipei for verdenspressen, sidste år, er det gået rigtig stærkt for den nye fugl som hurtigt har spredt sine vinger ud over den globale cykeljungle.  Tern er nu repræsenteret i 44 lande heriblandt også Danmark igennem den tyske grossist Hartje, der åbnede kontor i Danmark tidligere på året.

“Tern regner med inden udgangen af 2012 at passerer de 100.000 producerede cykler, fordelt på 22 forskellige modeller.  Markedet for kvalitets foldecykler er enormt.  Det er utrolig hvad vores lille professionelle og meget passionerede team har opnået i løbet af så kort tid udtaler marketing og salgschef Matthew Davis “Ikke alene har vi lanceret en helt ny serie af cykler men vi har også opbygget et veludbygget servicenet som fuldt ud understøtter vore produkter. Det betyder at vore forhandlere maksimum skal vente op til to dage på en reservedel. Vores hjemmeside er opdelt i 21 lande hvor de enkelte distributører selv håndterer indholdet specifikt for deres område.”

Tern er allerede blevet præmieret med adskillige design og udviklingspriser.  På de toneangivende cykelmesser Eurobike og Interbike til efteråret, vil Tern præsentere hele sit program samt flre spændende nyheder for den kommende sæson.

I øjeblikket triller en Tern P24H turfoldecykel rundt på de danske og tyske landeveje.  Du kan snart læse hele testen af  den lille slider her på cykelportalen.

Link

CYKELPORTALEN