CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tern ShortHaul Tern ShortHaul
Short Haul er samme stærke og pålidelige platform til transport af dit gear og børn som Quick Haul men "kun" med rugbrøds motor... Tern ShortHaul

Vi har tidligere haft fornøjelse at teste flere af Tern’s produkter, der siden deres start i 2011 har været en medvirkende årsag til at gøre det at cykle på små hjul både praktisk og trendy. Så trendy at alle de megastore cykelbrands nu kommer halsende efter med lignende produkter for ikke at tabe terræn.

Tern ShortHaul er en bundsolid lillesøster til Tern Quick Haul der kan transportere dit gear og dine små poder sikkert og hurtigt frem i byen.

The Short Haul is our vision of how a bicycle designed for urban transportation should look,” stated Josh Hon, Tern Team Captain. “It’s shorter and easier to handle than a regular bike, but it’ll carry much more. It’s the perfect bike for people who want the function of a quality cargo bike but are working within a budget. It’s simple but very capable.”

Med en maksimum last på 140 kg kan man let køre med både bagage og børn. Den ekstra lange bagagebærer og bagramme kan laste 50 kg og kan sammensætte med alt det samme ekstra udstyr som QuickHaul kan benytte. Det betyder også at den kan udstyres med en forbagagebærer som sidder fast på stellet, IKKE styret og kan laste hele 20 kg.

I modsætning til de traditionelle ladcykler er den let at køre og manøvre både for store og små. Den vejer godt 16 kg og er EFBE Tri-Testet  efter den tyske DIN standard for ladcykler  (DIN 79010:2020-02)

Cyklen ventes på markedet i tredie kvartal af 2022 og prisen er 1.249 Euro. De danske priser er endnu ikke fastlagt men kan oplyses gennem HartjeEbsen.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN