CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tern Big Mouth Tern Big Mouth
Smart sammenklappelig indkøbstaske fra foldecykelspecialisten, som kan bruges på alle typer cykler. Tern Big Mouth

Tern-BigM-04

Naturligvis skal man have en sammeklappelig indkøbstaske til sin foldecykel. Tern Big Mouth er dog så gennemtænkt at den også vil kunne finde anvendelse på alle andre typer cykler.

De fleste cykeltasker på markedet har deres udgangspunkt i turcykelkulturen hvorfor de er mindre bevendt til at transportere varer hjem i fra købmanden.  Big M kan laste 9 kg og et volumen på 23 liter, så med to tasker kan du transportere endog meget store mængder varer hjem på din cykel fra babymad til øl.

Tern-BigM-02

Tasken har let adgang gennem den store åbning og kan sættes på og tages af bagagebæren med en hånd. Der er store bærehåndtag så du kan tage den med ind i forrretningen. En smart feature er at den kan klappes sammen så den intet fylder når den ikke er i brug. der er tydlige refelsker hele vejen rundt, så du er synlig i trafikken. Tasken passer på alle standard bagagebærer med rørdiameter på mellem 8 og 16 mm. Prisen er kr. 450,- og den kan købes gennem din lokale cykelforhandler eller direkte hos producenten.

Tern-BigM-03

Link

 

CYKELPORTALEN