CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelglobetrotteren Nicolai Bangsgaard, hvis cykeltur jorden rundt og hans bog SOLO vi tidligere har anmeldt, har indgået et spændende samarbejde med Jysk Rejsebureau om...


Cykelglobetrotteren Nicolai Bangsgaard, hvis cykeltur jorden rundt og hans bog SOLO vi tidligere har anmeldt, har indgået et spændende samarbejde med Jysk Rejsebureau om en cykelekspedition fra Bali til Bejing i syv etaper over 10.000 km. Turens starter den 1 november 2012 og slutter den 19 april 2013. Det er muligt at deltage på hele turen eller på etaper.  Prisen pr. etape er kr. 9995,-

Jysk Rejsebureau skriver:

“Vi har sammen med eventyreren Nicolai Bangsgaard udviklet cykelekspeditionen Bali til Beijing, der består af en rute på over 10.000 kilometer fra Bali til Beijing. De 7 indlagte etaper udgør hver 7 unikke rejser. Alle eventyrlystne med forkærlighed for at cykle, kan købe sig adgang til én eller flere etaper. Men det gælder om at være hurtig, for der er kun 20 pladser på hver etape.

Cykelekspeditionen er udviklet til dig, der vil have en anderledes rejseoplevelse. Etaperne varierer i sværhedsgrad og du skal have en god portion stædighed og en fornuftig fysisk form, da den gennemsnitlige distance er omkring 70 km. pr. dag. Ruterne er tilrettelagt sådan, at man mange steder kommer helt ’off the beaten track’, hvor det er de smukke, skiftende landskaber, livet og lokalbefolkningerne, der er de primære seværdigheder, men der bliver også mulighed for at besøge de traditionelle attraktioner, som man kommer forbi undervejs. Der vil blive sørget godt for de rejsende på turen. De vil bl.a. have en følgevogn til rådighed med forsyninger, ligesom der undervejs vil være indlagte hviledage.

Den erfarne cykeleventyrer Nicolai Bangsgaard, som har været med til at planlægge ekspeditionen, fortæller “Man får et helt andet indtryk af landenes kultur, lokalbefolkning og natur fra cyklen.” Og han ved, hvad han taler om, da han i forbindelse med en 4 år lang cykelrejse, selv har cyklet mange af etaperne og glæder sig nu til at dele oplevelserne fra sadlen med andre på den utraditionelle cykelekspedition “Her handler det ikke om at cykle stærkt – vi skal opleve og mærke verden, mens vi cykler” forklarer Nicolai.”

Link

CYKELPORTALEN