CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den danske grossist Synergi Sports som hidtil haft agenturet på de spanske Catlike hjelme, SIS energiprodukter og Sugoi tøj, udvider nu sit program med...

Den danske grossist Synergi Sports som hidtil haft agenturet på de spanske Catlike hjelme, SIS energiprodukter og Sugoi tøj, udvider nu sit program med yderligere to agenturer.

Rocky Mountain
Canadiske Rocky Mountain er mest kendt for deres mountainbikes men deres cykelprogram omfatter også racercykler, Urban og en kvinde specifik cykelserie.  Historien om Rocky Mountain Bicycle sterter tilbeg i 1978 i Vancouver hvor nogle fyre fra en lokal cykelshop modificerer Nisiki racercykler med brede dæk og lige styr. Man start melder behovet sig for nogle bedre rammer mede en mere sporty geometri.

Litespeed
behøver ikke nogen nærmere præsentation, det er cykler i titanium og nu også i kulfiber af meget høj kvalitet.  Som så mange andre cykeleventyr startede Litespeed med at man først modificerede andres cykler og siden begyndte at bygge dem selv. 1 1986 viste Litespeed deres første rammer på en cykeludstilling i Califonien og interessen var fra starten enorm.  Litespeed går blandt kendere for at være det mest ultimative indenfor rammer i titanium.

Det er meningen at de to mærker skal markedsføres i udvalgte cykelbutikker over hele landet.

Link

CYKELPORTALEN