CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Syncros Vernon 2.0 Dual Mode floor pump Syncros Vernon 2.0 Dual Mode floor pump
Smart 2i1 fodpumpe fra Syncros er lige velegnet til højtryks landevejsdæk som til stor volumen slangeløse MTB dæk. Syncros Vernon 2.0 Dual Mode floor pump

Med Vernon 2.0 Dual fodpumpen forener Syncros både højt lufttryk og stor luftvolumen i en og samme pumpe.

Smalle racerdæk kræver højt lufttryk, mens de mere og mere udbredte slangeløse MTB dæk kræver stort luftvolumen for at kunne springe korrekt på plads på fælgen.

Ved hjælp af et smart drejbart manometer kan pumpen bruges i enten Riad eller MTB mode. I Road mode er pumpen istand til at pumpe op til the 160 PSI eller 11 Bar. Hvert pumpeslag leverer 327cc ved hjælp af et etkammersystem.

I MTB mode aktiveres yderligere et luftkammer så pumpen nu leverer hele 799cc pr pumpeslag stroke, altså mere end det dobbelte og nok til at slangeløse MTB dæk let springer på plads på fælgen og etablerer denddition, tubeless tires require a high volume delivery in order to achieve a seal. I MTB mode går manometeret op til 40 PSI eller 2,8 Bar.

Det smarte vendbare manometer er placeret øverst på pumpen, så det er let læsbar. Pumpen har ben i stål og en håndtag i komposit materiale. Slangehovedet har vendbar indsats til Presta og Schrader ventiler. Der er endvidere placeret en lille udluftningsventil på hovedet.

Syncros er idag en del af Scott gruppen, så deres produkter er bredt tilgængelige hos din lokale cykelforhandler.

Link

CYKELPORTALEN