CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Surly Straggler Surly Straggler
Surly Bikes er først og fremmest kendt for deres singlespeed- og fattire cykler, men har også en sand gentlemandsracer i programmet. Straggler er lidt... Surly Straggler

Surly Straggler 02

Selvom cykelverdenen flest gør et ihærdigt forsøg på at ensrette os, er der da heldigvis stadig producenter der går mod strømmen og finder deres egen lille niche.  Surly Bikes blev etableret i Minnesota i USA i 1998. Oprindelig opstod de ud fra den voksende bevægelse omkring budcykler og de såkaldte singlespeed cykler.  I 2005 lancerede de deres første fattire model Pugsley og siden er modeludbudet vokset til idag at omfatte et alsidigt sortiment i mountainbikes, racercykler, anhængere og transportcykler.

Normalt når taler falder på nicheprodukter, er der ofte tale om meget dyre håndbyggede stel.  Det er ikke tilfældet med Surly som får produceret  alle deres stel på Taiwan.  Materialet er CrMo stål fra Tange og stellene er pulverlakeret. Det betyder også at prisen for deres ramme kit og komplette cykler er meget rimelige.

Surly Straggler 04

Surly Straggler er en videreudvikling af Surly crossramme men med option for skivebremser.  Rammen er udstyret med fittings så man kan sætte alt på den lige fra skærme til for og bagbagagebærer. Der er frigang nok til dæk helt op til 41 mm.  Med en kronrørs- og saddelrøsrvinkeler på 72-74 grader bliver slutresultatet en godmodig landevejscykel som er velegenet til lange træk.  Netop rammen stsore alsidighed er en af dens stræke kort da man altid kan bygge den om hvis man får lyst til en anden opsætning lige fra en minimalistisk og konservativ landevejsracer med skivebremser til et veludstyret pakæsel med skærme brede dæk og bagagebærer.

Surly Straggler 03

Tekniske data
Stel: Tange 4130 CrMo Tig svejset
Forgaffel:  Tange CrMo
Størrelser: 42, 46, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62 og 64 cm
Vægt: 1050 gram (54 cm)
Farver: Pulverlakkeret i Glitter Violet eller Matsort
Rammekit: kr. 5499,-

Surly Bikes distribueres i Danmark gennem 222Cycles.

Link

CYKELPORTALEN