CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sugoi og Fabric indfører tilfredshedsgaranti… Sugoi og Fabric indfører tilfredshedsgaranti…
Få ombyttet din Fabric cykelsaddel, og pengene tilbage på dine Sugoi cykelbukser. Sugoi og Fabric indfører tilfredshedsgaranti…

Som modspil til Endura og flere andre, melder Cycling Sports Group nu også ud med en tilfredshedsgaranti på deres to brands Fabric og Sugoi.  Begge mærker tilbyder at du som forbruger kan returnere deres produkter og enten for penge tilbage eller ombyttet produktet indenfor 60 dage, men under forskellige vilkår.

Fabric

Fabric
Engelske Fabric tilbyder at du kan retunere alle deres saddel modeller til den forretning hvor du har købt den, hvis du ikke syntes den passer dig og få den ombyttet til en anden model. Du skal medbringe den originale købs kvittering. Vælger du en saddelmodel som er dyrere end den returnerede skal du selv betale differancen, mens du vil få refundret forskellen fra forhandleren hvis den nye saddel er billigere. Tilbudet er begrænset til en ombytning.

Sugoi

Sugoi
Canadiske Sugoi der forøvrigt laver nogle fremragende produkter der tåler sammenligning med de bedste, tilbyder at du kan få dine penge tilbage på deres 2016 forårs kollektion af cykelbukserne RSE, RS PRO, Evolution, RPM, Neo, RSX, og RPM-X både til mænd og kvinder. Er du ikke tilfreds med dem indenfor 60 dage kan få refunderet det fulde beløb hos din lokale forhandler mod forvisning af kvittering.  Dette gælder uanset hvor meget du har brugt bukserne i den 60 dages periode. Det er derfor en god anledning til at prøve bukserne på egen bagdel om de passer en.

Link

CYKELPORTALEN