CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sugoi HydroLite er som navnet antyder en meget let overtræksjakke på 149 g som kan sammenpakkes så den passer i baglommen på de fleste...

Sugoi HydroLite er som navnet antyder en meget let overtræksjakke på 149 g som kan sammenpakkes så den passer i baglommen på de fleste cykeltrøjer.

Den er lavet af polyester med polyurethan laminat som er temmelig elastisk, så den sidder godt når man har den på.  Sugoi har så og sige regnet den ud,  ved at bruge et såkaldt “intelligent” stof, der aktiveres, når det kommer i berøring med vand, så lukker overfalden tæt og holder vandet ude.

Afprøvning.
Det lyder lidt som hekseri, men i praksis fungerer det tilstrækkeligt. Jakken er vindtæt og vandafvisende vil jeg sige, da der kommer en smule regn igennem sømmene. Dette er dog kun tilfældet når det virkelig står ned i tove. Den ånder godt så man bliver aldrig pladdervåd af sved.  Det hjælper også at den har et sæt perforede åndehuller under ærmerne. Selv med bare arme direkte under den er den fin og man oplever ikke den klæbende fornemmelse man ofte har på andre jakker.

Den har fuld-længde lynlås og en indvendig foring i halsen iform af mikro-fleece.  Desuden sidder der to små snører indvendig i livet til justering af pasformen.

Konklusion.
HydroLite er ikke den mest hardcore jakke jag har stiftet bekendtskab med, men alt i alt er den en rigtig vinderfor dem som er på udkik efter en kompakt og let jakke til alle de “rar at have ved hånden situationer” man ofte kommer ud for som cyklist.
Den fås i pasform både til mænd og kvinder og i forskellige farver.

Pris.
Vejl udsalgspris kr. 899 ,-

Link.
Sugoi

CYKELPORTALEN