CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Storck Bicycles trækker sig fra Eurobike Storck Bicycles trækker sig fra Eurobike
Eurobike beslutning om at flytte messen frem til juli måned i 2018 og gøre den til en lukket fagmesse, får nu de første negative... Storck Bicycles trækker sig fra Eurobike

En af Eurobike trofaste støtter, med den karismatiske frontfigur Marcus Storck i spidsen, og som i sin tid var en af initiativtagerne til at Eurobike messen kom i stand, trækker sig fra messen næste år, primært grundet tidspunktet i juli måned, og at messen ikke længere er åben for slutbrugerne. En kontakt som Storck har væsentlig gavn af.

I en pressemeddelse udtaler Marcus Storck
“Den tidlige termin for 2018 og den manglende kontakt til slutbrugerne, har været afgørende for en svær beslutning. For en middelstor producent som os, ligger tidspunkterne for ordregivning på 2017 produkter og lancering af nye 2018 produkter nu for tæt, til at vi kan både håndtere og have gavn af det.  Vi har altid været glade for at udstille på Eurobike, og er klar til at vende tilbage, hvis rammerne igen ændrer sig.
Næste år vil vi bruge de frigjorte ressourcer på at intensiverer forhandler relationer og en øget slutbruger kontakt gennem videre udvikling af Storck Store Konceptet” slutter Marcus Storck

På Storck beslutning om at trække sig, kommenterer Messe Frederichsafen, at de har taget det til efterretning og naturligvis er kede af at en af deres mangeårige trofaste støtter forlader messen. Men for nuværende får det ikke den helt store betydning, da messen opererer med en meget lang venteliste af nye udstillere som mere end udfylder pladsen.

Link

CYKELPORTALEN