CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

SRAM NX mtb gruppen får endnu et gear SRAM NX mtb gruppen får endnu et gear
SRAM udvider paletten af 1x12 geartrain MTB grupper med den nye NX Eagle. SRAM NX mtb gruppen får endnu et gear

Med den nye entry SRAM NX Eagle gruppe, der ligger under XX1, x01 og GX udbreder SRAM nu deres 1×12 geartrain til en endnu større gruppe af mountainbikere og har endgyldigt fjernes sig fra 2x konceptet i alle deres serier.

Funktionsmæssigt er den nye NX Eagle på niveau med de andre og de er alle fire indbyrdes kompatible, så man kan blande på tværs. Hvor der er sparet er på materiale siden hvor der bruges trykstøbt stål. 12 gear kasetten er en ordentlig moppedreng med  udveksling 11-13-15-17-19-22-25-28-32-36-42-50. De fire største kranse er nittet sammen mens de øvrige er løse med spacere. Den vejer 612 gram.   Kranksætter er opdateret og har fået et nyt design. Bagskifteren ligner visuelt GX trykstøbt.

Vægten for den samlede gruppe er lige omkring de 2 kg altså godt 500 gram tungere end topgrupperne XXpen og godt /X01 og 250 gram tungere end storesøster GX. Prisen for den nye NX Eagle kommer til at ligge på vejl. kr. 3399,- og forventes på det danske marked ved udgangen af august måned. Vi håber vi kan få et nærmere kik på den nye gruppe på Eurobike om 2 uger.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN