CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

SRAM køber Time Pedaler af Rossignol Group SRAM køber Time Pedaler af Rossignol Group
SRAM har købt den anden part af Time Sport der omfatter deres pedaler. Rossignol Group er hermed helt ude af ejerskabet og de to... SRAM køber Time Pedaler af Rossignol Group

Det er ikke mere end godt en uge siden at vi kunne berette at Cardinal Cycling Group har købt Time Sport cykelproduktionen. Idag er det så offentliggjort at SRAM har købt Time Sport pedal divisionen af Rossignol.  Rossignol Group har altså hermed solgt hele Time Sport gruppen.  De to divisioner vil fremover blive videreført helt selvstændigt af  de to amerikanske firmaer.

Time blev grundlagt i Nevers i Frankrig i 1987 hvor deres pedaler med  hurigt fik ry som nogle af de bedste landevejspedaler der forenede komfort med ydelse. I 1993 blev produktpaletten udvidet til også at omfatte  MTB pedaler.

SRAM har historisk set udbygget deres produkt platform så den idag foruden SRAM også omfatter  RockShox, Avid, Zipp, Truvativ og Quarq. Med Time pedalerne får de nu adgang til endnu en produkt palette de ikke hidtil har haft.

Link

 

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN