CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

SRAM introducerer den nye GX Eagle AXS SRAM introducerer den nye GX Eagle AXS
Med SRAM GX Eagle AXS er det nu muligt at få elektronisk gearskift i en lavere prisklasse. Samtidig kan det osgå parres med... SRAM introducerer den nye GX Eagle AXS

Med den gennemprøvede AXS wireless teknologi. og den pålidelige og stabile GX  Eagle, er det nu muligt at få elektronisk gearskift i en mere overkommelig prisklasse. En sidegevinst er at den nye GX Eagle AXS kan parres med eTap skiftegrebene som vi tidligere har testet i kombination med X01. det betyder at specielt gravel og Bikepacking cykelfolket nu har nye muligheder for at få et meget stort gearspænd med x1 geartrain. Gearspændet med en 10/52 kassette er stadig imponerende 520 %.


GX EAGLE AXS bagskifter
Ryttere vil have en skifter, der skifter på kommando, hvad enten det er under klatring eller sprint. GX Eagle AXS-skifteren får det gjort med alt, hvad du har forventet af vores AXS-tilslutningskomponenter. GX Eagle AXS-skifteren er smart nok til at beskytte sig selv takket være sin utroligt elastiske overbelastningskobling. Konstrueret med en række rytterpræferencer i tankerne, er den kompatibel med den ny udviklede serie 10-52T kassette såvel som  10-50T kassetten. GX Eagle AXS-skifteren viser sin slægt fra den gennemprøvede GX Eagle-mekaniske linje.

AXS-aktiveret komponentsoftware, der gør det muligt at både programmere og personalisere nye SRAM- og RockShox-komponenter med Eagle-teknologi. Overbelastning Koblingsbeskyttelse komplet med  GX Eagle farve. Batteri sælges separat

GX EAGLE AXS CONTROLLER
Enkelhed og ydeevne til hele dagens eventyr. Den rene skiftende ydeevne af Eagle AXS er nu tilgængelig med GX. Skift under belastning i selv det  hårdeste terræn, op ad bakke uden at ændre dit greb om baren. GX Eagle AXS ændrer dit kontrolniveau på cyklen, når du er under pres og skubber hårdt. Intet kabel, hus eller ledninger til at styre åbnede design- og tekniske muligheder med GX Eagle AXS-controlleren. Med de gennemprøvede ergonomiske berøringspunkter, der gør det let at skifte, kan de tilpasses til dine præferencer, så du kan vælge hvilken knap der gør hvad via AXS-appen.

  • Kompatibel med MatchMaker X
  • Eagle-teknologi
  • Kan parres med alle derailleurs i Eagle AXS økosystemet
  • AXS-aktiveret komponentsoftware, der gør det muligt at både programmere og personalisere nye SRAM- og RockShox-komponenter
  • Systemet er vand- og støvtæt iht. IPX7

GX AXS Upgrade Kit
Har du allerede en mekanisk udgave af GX Eagle gruppen, kan du opgradere den til elektronisk AXS med dette upgrade kit, der består af en AXS bagskifter, batteri oplader, kabel og skiftegreb.

AXS Batteri Cover
AXS batteri coveret er et letvægts cover som beskytter batteriet når det er installeret på bagskifteren. Det passer til alle AXS bagskiftere.

Specifikationer

Priser  

  • SRAM Controller/Trigger shifter GX Eagle AXS Black 12 speed Rear – MRSP: 1219 dkk
  • SRAM Rear derailleur GX Eagle AXS 12 – MRSP: 3039 DKK
  • SRAM Eagle AXS Battery Protector Black – MRSP: 159 DKK
  • SRAM Upgrade kit, MTB GX Eagle AXS GX – MRSP: 4889 DKK

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN