CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Specialized trækker sig fra Eurobike Specialized trækker sig fra Eurobike
Specialized er den anden store amerikanske producent som fremover vil lave sine egne forhandler events. Specialized trækker sig fra Eurobike

Specialized B

Specialized er den anden store amerikanske cykelproducent som trækker sig fra Eurobike fra og med denne sæson. Tilbage i 2012 trak en anden stor amerikansk producent Trek sig fra Eurobike og har de sidste to år lavet sine egne forhandler events i Tyskland.   Specialized følger nu efter med de nogenlunde samme bevæggrunde.   Eurobike er blevet for stor og der er for megen uro til at fastholde holde kunder og forhandlere.

En talsmand fra firmaet udtaler at det er en del af firmaets nye strategi om at ville knytte tættere bånd til forhandler og kunde.  Det kan bedre gøres ved at afholde egne events under mere rolige og kontrollerede forhold, på steder hvor der også bliver mulighed for at teste firmaets produkter under realistiske forhold.  Specialized har allerede deres inhouse shows “Specialized Dealer Event som fremover vil blive udbygget til at foregå på firmates hovedmarkeder som f.eks.  Tyskland.

Det er endnu for tidligt at sige om dette er en tendens som er ved at brede sig, især blandt de store allerede etablerede producenter, men Cykelportalen erfarer fra flere sider at flere af dem fterhånden anser Eurobike for en stor og temmelig kaostisk messe,  når man forsøger at fastholde sine eksisterende kunder.

Link

CYKELPORTALEN