CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Specialized Sequoia Specialized Sequoia
Specialized genopliver en af deres legendariske cykelmodeller sammen med nye tasker, dæk og hjul. Specialized Sequoia

Specialized-Sequoia-01

Specialized modellen Sequoia blev første gang introduceret tilbage i 1981 og op gennem firserne kom den i forskellige versioner. Siden forsvandt den helt ud af Specialized program. Nu genopstår den som en tidsaktuel Do It All/ Gravel bike i tre udstyrsvarianter og som et rammekit. Den nye Sequoia skal ses som et supplement til den eksisterende Adventure serie der omfatter  AWOL og Diverge.  Rammen er i stål.

Specialized Sequoia

Sequoia Expert er topmodellen med SRAM Rival 1x gruppe og hydrauliske skivebremser. Den har de nye Specialized Cruzero fælge med Sawtooth 42mm dæk og den specielle stødabsorberende kulfiber saddelpind.

Specialized-Sequoia-04

Sequoia Elite er mellemmodellen med Shimano 105, mekaniske skivebremser Specialized Hayfield fælge og Sawtooth 42mm dæk. Desuden er den monteres med det specielle Hover styr fra Adventure Gear. Begge topmodeller har kulfiberforgaffel.

Specialized-Sequoia-05

Entrymodellen bare kaldet Sequoia har stadig den samme stålrammen men i kombination med en stål forgaffel, og Shimano Sora gearskift og Alivio MTB bagskifter og TRP Spyre mekaniske skivebremser. Stadig de samme 42mm Sawtooth dæk på Hayfield fælge og Hover styret.

Specialized-Sequoia-07

En af de spændende ting ved den nye Sequoia er at den både kan monteres med 700 og 650 fælge med henholdvis 700 x 42 dæk eller 650 x 47. Specialized lancerer nye hjulsæt i begge størrelser og et helt nyt udviklet dæk kaldet  Sawtooth

Specialized-BurraBurra-02

Bikepacking er det nye hotte indenfor cykeloppakning. Til at komplimentere Sequoia lancerer Specialized en nye taskeserie kaldet Burra Burra.  Den består af en saddeltaske, styrtaske, og to rammetasker. Herudover et par holdere og små tasker til montage på forgaflen. Specialized har valgt at bruge en fastmonteret ramme både til styrtasken og saddeltasken for at eliminere at de sidder og vugger.

Specialized-BurraBurra-01

Cykelportalen er blevet lovet et eksamplar af den nye cykel til test så snart den bliver officielt lanceret i løbet af august måned.

Specialized-Sequoia-06

Link

 

CYKELPORTALEN