CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

De sidste ti år har budt på et stigende antal concept stores i København. Eksklusive tøj- og taske brands åbner lækre forretninger i eller...


De sidste ti år har budt på et stigende antal concept stores i København. Eksklusive tøj- og taske brands åbner lækre forretninger i eller tæt på centrum, hvor hele produktlinien fra et bestemt mærke præsenteres.

Nu har concept store bølgen ramt cykelbranchen herhjemme: Den 17. april åbnes et af verdens førende cykelbrands, Specialized, en top designet forretning i København i samarbejde med folkene bag firmaet Ride4fun.

En ny oplevelse
Hvis man er vant til at købe cykler og udstyr i en olieplettet, overlæsset butik med alverdens cykelmærker byder den nye concept store på en hel ny oplevelse.

Som det er kendetegnet ved Specialized Concept Stores andre steder i Europa, er den nye forretning lys og åben. Her er luft i mellem de enkelte produktgrupper, som præsenteres overskueligt og indbydende – alt er indrammet af lækre trægulve og røde designelementer.

Men selve indretningen er kun en del af oplevelsen. For folk med sans for cykler ligger den primære oplevelse selvfølgelig i det enorme udvalg af Specialized produkter en sådan concept store kan byde på – lige fra mountainbikes til racercykler, børnecykler, trekking, city og fitness cykler samt Specialized tilbehør, såsom hjelme, sko, handsker, sadler, tøj, hjul, dæk, pumper og cykelcomputere.

Skulle man ikke på forhånd kende Specialized, kan det oplyses, at det er det cykelmærke ProTour-holdene: Team Astana og Team Saxo Bank har valgt at køre på, og det er der en god årsag til. Specialized er et californisk mærke, der blev stiftet i 1974 med det formål at kombinere det ypperste indenfor high-tech og design med funktionalitet i udviklingen af deres nye cykler. Denne filosofi har gjort mærket til en verdensomspændende succes, og deres cykler anvendes af såvel professionelle som ivrige fritidsryttere.


Service i højsædet
Det er direktørerne for den succesrige cykelforretning i Dyssegårds kvarteret, ride4fun, der står bag åbningen af den nye concept store.

”Vi har samarbejdet med Specialized siden 2006 og kan konstatere, at vi deler virksomhedsfilosofi. Vi lægger vægt på ordentlig kundeservice og kvalitetsprodukter. Ride4fun ønskede at åbne Skandinaviens første cykel concept store, men vi behøvede ikke at kigge langt omkring for at finde samarbejdspartner: Specialized er det eneste brand, som har en så alsidig og kvalitetsbevidst produktlinie, at det giver mening at lave en concept store”, siger Roger Kormind, som til dagligt bliver bestyrer i den nye butik.

En vigtigt del af den nye butiks service er det 3-dimensionale Body-Geometry-Fit program, der er opfundet af Specialized. Programmet måler og sikrer, at man finder frem til den absolut optimale siddestilling for kunden. Betjeningen i forretningen varetages af folk, der selv cykler, og forretningen får desuden eget værksted.

Om Ride4fun
Ride4funs første forretning har været i rivende udvikling siden den blev åbnet i 2007. De tre direktører Martin Hirsch, Rune von Moos og Roger Kormind kommer med hver deres erfaring fra forretningsverdenen og kombinerer den med deres passion og viden om cykler. I 2008 stiftede forretningen sit eget mountainbike hold, Team ride4fun, der deltager i løb over hele landet.  Ride4fun er også sponsor for det danske landshold i Mountainbike Orientering, hvor holdet er regerende Verdens-og Europamestrer.

Den nye butik åbner den 17.april 2010 på  Åboulevarden 3st – 1635 Kbh V.

Læs og se mere her:

CYKELPORTALEN