CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Specialized Chisel Specialized Chisel
Chisel er oldstyle mountainbike rock n´roll i 2021 klæder Specialized Chisel

Jeg tilhører den generation der er opvokset i mountainbikens barndom hvor den legendariske Daves var noget af det mest hippe der kunne opdrives. Siden kom Specialized Stumpjumper ud på sporet og satte dagsordenen for datidens cross country cykler. De første stel var tilmed i stål.

Ingen tvivl om at Specialized udvikler og producerer en række meget fine cykler, stort set indenfor alle segmenter, men ofte i prisklasser der er uopnåelige for dem som har flere prioriteter og forpligtelser andet end lige cykler.

Chisel er oldtime mountainbike rock’n roll i nye klæder med geometri lånt fra den stadig mere populære trail kategori. Stellet er i aluminium hvilket er meget fint, da på netop mountainbikes, er dæktryk, dækvalg og geometri ofte meget vigtigere end stel materialet. Og aluminium er et velprøvet godt, let og billigt materiale.

Specialized Chisel er en af den slags nye prisrimelige cross country hardtails der låner en masse fra trail verdenen. Den har en mere afslappet forende og en længere front-center rækkevidde, hvilket skaber  cockpitplads og holder forhjulet godt ude foran dig. Det gør det meget sjovere i fart. Den klarer sig glimrende.

Specialized har skåret modeludbudet ind til benet her, to modeller og en løs ramme, sådan less is more… Priserne ligger mellem fornuftige kr. 9.400,- og 17.500,-

Link

 

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN