CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Soldrevet trike fra Wello Soldrevet trike fra Wello
På den netop afsluttede CES show i Las Vegas viste Wello deres bud på et elektrificeret køretøj til det nære bymiljø. Soldrevet trike fra Wello

På den netop afholdte Consumer Electronics Show CES 2020i Las Vegas præsentereddet nyt Fransk/Indisk  Startup firma Wello deres bud på fremtidens soldrevne elektriske trike til mindre transportopgaver i det nære by miljø. Den helt lukkede Trike bruger en kendt  elmotor fra kinesiske Bafang som med den supplerende solcelle opladning lover en rækkevidde på op til 100 km.

Wello kalder selv deres køretøj Wello Family en blanding af cykel og bil. Triken har to styrende hjul foran som via en sindrigt affjedringssystem ligger den ned i svingene. Bag føreren er et stort 800 liters lastrum til transport af enten gods eller børn. Lastevnen er 80 kg. Skiftet sker via en modulløsning.

Med en længde på kun 225 cm og en bredde på 82 cm fylder den ikke meget i et tæt bymiljø, hvor den vil være forholdvis let at finde parkeringsplads til. Wello Family er certificeret som Speed Pedelec med en maksimum hastighed på 45 km/t.

Wello er stadig en prototype, men det er planen at den skal produceres i Frankrig og skal forsynes med smartphone connectivity. Prisen forventes at blive på omkring kr. 60.000,-  Det er endu ikke fstsat hvornår den bliver sat i produktion.

Link

CYKELPORTALEN