CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Skandinaviens største cykelmesse afholdes i København Skandinaviens største cykelmesse afholdes i København
Copenhagen Bike Show blev afholdt første gang i marts 2015, og løber nu af stablen for anden gang den 11 til 13 marts 2016... Skandinaviens største cykelmesse afholdes i København

58A1415

Skandinaviens største cykelmesse afholdes i København Copenhagen Bike Show blev afholdt første gang i marts 2015, og blev en bragende succes med mere end 10.000 besøgende fra ind- og udland.

Cykelmessen har fokus på innovation, design og funktionalitet, og er i år kendetegnet ved et stort antal udenlandske udstillere.
”Københavns status som den førende cykelby i verden er en vigtig årsag til denne udvikling, og vi fornemmer betydelig interesse fra lande som Frankrig, Tyskland, Polen, USA og Kina. Antallet af udenlandske udstillere er væsentligt højere i år”, udtaler Christian Ritter – direktør for Copenhagen Bike Show.

Med mere end 10.000 m2 messeareal er Copenhagen Bike Show Skandinaviens største cykeludstilling for alle cykelinteresserede, lige fra den aktive cykelfamilie til eliten. Udstillingen vil vise et bredt og udsøgt sortiment af det allernyeste inden for ikke bare cykler og udstyr, men også oplevelser, rejser og initiativer relateret til cykelsporten.

Der er mulighed for at prøve de mange citybikes, ladcykler, el-cykler mv. på den store indendørs testbane, samt ”give den gas” på Pump Track’en. Børnene kan lade sig underhole i Kids Zone med konkurrencer, lege og indslag med Cykelmyggen fra Østre Gasværks teateropsætning af samme navn.

58A2829

Konferencier på messen bliver Rikke Laursen, der netop har vundet kvinderækken i Mellemøstens største cykelløb i Dubai. Copenhagen Bike Show afholdes igen i år i det storslåede og rustikke Lokomotivværksted på Otto Buses Vej tæt på Dybbølsbro Station og Fisketorvet, og har åbent:

  • Fredag den 11. marts 2016 kl. 10 – 20
  • Lørdag den 12. marts 2016 kl. 10 – 18
  • Søndag den 13. marts 2016 kl. 10 – 16

Entre koster kr. 75,- for en dagsbillet eller kr. 95,- for en partout billet, der er gyldig alle dage. Børn under 12 år er gratis.
Der er en lækker goodiebag til de første 2.000, som køber en billet online. Billetter kan købes via https://www.copenhagenbikeshow.dk/buy-tickets/

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN