CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Skal der være skærme på sportscykler Skal der være skærme på sportscykler
Rondo MUUT er et WAKE UP call for alle de store cykelbrands om at komme på cykelbanen med sportscykler der standard er udlagt med... Skal der være skærme på sportscykler

Jeg har aldrig helt forstået hvorfor størsteparten af alle sports og racercykler udelukkende skal sælges og ikke mindst markedsføres uden skærme.  Igen er det sports- og  konkurrence elementet der skinner igennem og som de store cykelbrands  stædigt holder fast i – trods det faktum at størsteparten af alle helårscyklister også de sportsligt anlagte, cykler med skærme – specielt på vores breddegrader.

Fremfor at sætte et par eftermonterede grimme sorte plastikskærme på raceren som alligevel aldrig passer helt perfekt, kan det for små midler lade sig gøre at lave flotte og funktionelle sportscykler med skærme.

Tjekkiske Rondo MUUT er et godt eksempel på hvordan det kan gøres. Her får du en sporty allroad cykel der standard er udlagt og monteret med solide skærmsæt i matchende farver.

Rondo MUUT udbydes i to udgaver, med stel i henholdvis aluminium og stål. Rondo benytter som på alle deres øvrige modeller deres forgaffel med variabel geometri. Læs vores test af Rondo RUUT her.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN