CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Skærme der holder Skærme der holder
Wingee er en tysk producent af flot designede dobbeltbundene skærmsæt, der kan holde til at blive brugt. Skærme der holder

Wingee-03

De fleste løse skærmsæt på markedet er i plastik og sjældent nogen skønhedsåbenbaring. Samtidig er de i længden heller ikke særligt holdbare hvis man cykler meget, og ofte væk fra asfalterede veje.

Tilbage i 2009 fil Bernd Herkelmann en Eurobike Award for sit skærmsæt der i modsætning til de fleste andre skærmsæt på markedet er i metal. Ved at udforme dem som en dobbelbundet konstruktion som vi kender fra cykelfælge er det lykkedes ham at konstruere en både relativ let og meget stærk skærmprofil der eliminere de mange stivere man ofte ser på plastikskærme for at holde det hele forsvarligt på plads. Når først Wingee skærmene er monteret bliver de garanteret hvor de skal og samtidig er skærmene også så stærke at de kan bære vægten fra en person. Det betyder at man med få virkemidler i form af custom made beslag kan montere cykeltasker direkte på skærmeme og slippe for en grim og klodset bagagebærer.

Wingee-04

Fra i starten udelukkende at være monteret på Herkelmann eget cykelmærke, har flere andre fået øjnene op for produktets både styrke og designmæssige fordele og monteret dem standard på deres cykler. Herudover udbydes Wingee som løse skærmsæt både til MTB og landevejscykler. Prisen på godt tusind kroner for et sæt kan syntes høj ,men til gengæld for du en skærm der garanteret vil holde hele cyklens levetid. Hvor mange af plastikskærmene kan lige prale med det ? Du kan læse mere om Wingee skærmene i forbindelse med testen af Canyon Commuter cyklen om kort tid.

Wingee-02

Link

CYKELPORTALEN