CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Simpel alternativ cykelnavigation i forbedret udgave Simpel alternativ cykelnavigation i forbedret udgave
Den simple og intutive A til B cykelnavigator Hammerhead One er forbedret både på hardware og software siden. Simpel alternativ cykelnavigation i forbedret udgave

Cykelnavigation flest, er noget med en firkantet æske og et display. Nogle få har forsøgt at gå mod strømmen, men er forsvundet ud i glemslen igen. Da Hammerhead One kom til verden, var den ikke alene provokerende anderledes i sit design, men også funktionsmæssigt langt fra dagens standard.

Ud over det aparte design, er dens fysiske størrelse og navigationen med løbelys, en helt bevist handling fra udviklernes side, hvor der tages hensyn til fuld udnyttelse af dit perifære syn, hvilket betyder at du hele tiden kan holde opmærksomheden på trafikken og alligevel følge vejvisningen.

Efter en succesfuld crowdfunding kampagne i 2013 gik der næsten halvandet år før vores testeksemplar landede på redaktionen. Ikke usædvanligt for den slags projekter hvor tidplanen ofte er den vanskelig del at overholde.

Vores test af den første udgave viste da også nogle fejl og mangler. De fleste af dem, henført til den medfølgende App. der siden er blevet opdateret flere gange. Nu er Hammerhead One så officielt lanceret til salg via deres hjemmeside i en ny forbedret udgave, hvor følgende er ændret.

  • Softwaren og appen er opdateret nu version 2.3.6 build 914
  • Hardware opdateret til build HH1B1640
  • Holderbeslaget er forbedret så den nu sidder urokkelig fast.
  • Kan bruges sammen med Strada upload
  • Batteritiden er øget ydeligere
  • Pris 130 US$

Funktionsmæssigt er den nye udgave fuldstændig identisk med den første vi testede. Du kan læse testen her.

Der er forøvrigt nye produkter på vej fra Hammerhead hvor systemet udbygges med intelligent vejnavigation, som vi ser det fra bl.a Garmin men stadig med basis i en smartphone app som alle alligevel cykler rundt med.

Link

CYKELPORTALEN