CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Shimano køber Lazer Sport Shimano køber Lazer Sport
Et af verdens ældste cykelhjelm mærker vil fremover blive en del af Shimano koncernen. Shimano køber Lazer Sport

LazerSpor02

Shimano og Lazer Sport meddeler i en fælles pressemeddelse, at Shimano har købt den Belgiske hjelm producent som har eksisteret siden 1919.  Den endelige implementering vil sker i løbet af tredie kvartal af 2016.

Lazer som blev grundlagt i 1919, er verdens ældste producent af hjelme. Foruden cykelhjelme omfatter programmet også hjelme til skisport og sol- og sportsbriller. Lazer markedsføres og sælges i mere end 50 lande.

SHIMANO & LAZER
Shimano’s overtagelse af Lazer Sport er en del af en langsigtet stategi om at udvide produktysortimentet også til at omfatte andre mørker end Shimano brandet. Foruden Lazer Sports omfatter Shimano også tøjfirmaet Pearl Izumi.

Administrende direktær for Lazer Sport Sean van Waes udtaler: “Dette er en win-win aftale for både  Lazer og Shimano. Det giver os nye muligheder for det vi er bedst til nemlig – innovation – så vi kan blive den største hjelm producent på markedet  samtidig med at det giver Shimano adgang til markedets bedste cykelhjelme.”

“Ved at kombinere Shimano’s kundedatabase med veores unikke patenter, teknologier og produkter vil det styrke Shimano gruppen yderligere med en komplet program palette af udstyr og tilbehør til cyklisten.”

LazerSpor03

Sammensmeltningen af de to firmaer vil gavne Lazer mht til at når nye markeder og udvide Shimanos i forvejen imponerende produktpalette.

Shimano Europa direktør Marc Van Rooij udtaler: “Da vi besluttede od for at udvide vores portfolio var i vi første omgang på udkik efter et brand som havde en vist internationalt ry. Vi er glade for at kunne byde Lazer Sport velkommen i den globale Shimano familie.

Link

CYKELPORTALEN