CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

SERIAL 1 øger elcykel tilgængeligheden på tværs af Europa. SERIAL 1 øger elcykel tilgængeligheden på tværs af Europa.
Et dedikeret brand, der vil tilbyde et innovativt elcykelsortiment, eksklusivt hos forhandlere af Harley-Davidson, startede i august måned SERIAL 1 øger elcykel tilgængeligheden på tværs af Europa.

Cykelvirksomheden Serial 1, der er et dedikeret elcykelbrand dannet sammen med den ikoniske amerikanske motorcykelproducent Harley-Davidson, Inc., er glade for at kunne annoncere et partnerskab med Harley-Davidson Europe, der vil bringe en række Serial 1-elcykler til forhandlere af Harley-Davidson i hele Europa startende denne sommer.

Siden den 1. august har Europas hurtigtvoksende elcykelfællesskab kunne gå ind i en forhandler af Harley-Davidson og vælge mellem en række elcykler med pedalassistance, der kombinerer en cykels frihed og enkelhed med den ubesværede glæde ved elektrisk kraft. Serial 1-elcykler vil give alle mulighed for at køre længere, hurtigere og med mindre indsats, hvilket gør en elcykel til den perfekte løsning til pendling i byer og fritidskørsel.

Jason Huntsman, der er præsident for Serial 1, siger: “Vi er meget glade for at kunne introducere et fremragende produkt til forhandlere af Harley-Davidson i hele Europa. Vi mener, at kombinationen af et fantastisk produkt, et hurtigtvoksende marked og et passioneret forhandlernetværk er opskriften på succes.”

“Det dynamiske, hurtigtvoksende elcykelmarked er starten på en global mobilitetsrevolution”, tilføjer Aaron Frank, der er branddirektør for Serial 1. “Ved at tilbyde Serial 1-elcykler hos forhandlere i hele Europa kan Harley-Davidson spille en vigtig rolle i denne mobilitetsrevolution, samtidig med at Serial 1 kan levere en uovertruffen køreoplevelse, der er bygget på sjov, frihed og eventyr på to hjul.”

Om Serial 1 
Serial 1, der er drevet af Harley-Davidson, tilbyder elcykler i første klasse, der er styret af intelligent, menneskecentreret design og udformet ved hjælp af den mest avancerede cykelteknologi der er til rådighed, for at skabe den nemmeste og mest intuitive måde at opleve sjov, frihed og øjeblikkelige eventyr på en pedalassisteret elcykel.

Link

CYKELPORTALEN