CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Selle Royal Scientia Selle Royal Scientia
Som optakt til Eurobike har den italienske saddelproducent løftet sløret for en ny meget spændende saddelserie med ergonomien i højsædet. Selle Royal Scientia

Selle-Royal-Scientia03

Som optakt til Eurobike messen der løber af stablen i slutningen af næste måned, har saddelproducenten Selle Royal løftet sløret for en ny spændende serie. Den er udviklet i samarbejde med Sports Universitetet i Køln.

Sports Universitetet er det største af sin slags i Europa. Selle Royal har i samarbejde med forskerne forsøgt en meget videnskabelig tilgang til konstruktion af de nye sadler. med fokus på de fundamentale design kriterier som er vigtige for at få maksimal velbefindende samt cykelydelse.

Selle-Royal-Scientia02

Udviklingen har indvolveret flere hundreded frivillige som har leveret tilstrækkelig med data til at man har kunnet analysere en mængde forskellige paramtre som har indflydelse på et godt design, heriblandt også kønsafhængighed.  Da forskerne havde analyseret resultaterne blev deres anbefalinger videregivet til desigholdet hos Selle Royal.

Resultatet hedder SCIENTIA og er en serie på 9 ergonomiske sadler som hver i sær tilgodeser en bred vifte af forskellige ryttertyper. Det er hvad vi ved for nuværende, men følger naturligvis op på de nye sadler på Eurobike og en efterfølgende test.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN