CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Selle Italia Flite Boost Selle Italia Flite Boost
Flite sadlen er synonym med Selle Italia branded. Nyeste skud på stammen hedder Flite Boost. Selle Italia Flite Boost

Da den originale Flite saddel blev præsenteret i 1990 var den lidt af en gamechanger indenfor cykelsadler, hvor dens smalle linier og minimalistisk form  snart benchmark for cykelsadler til sports og konkurrence cykling.

Datidens cykelstjerner som  Marco Pantani og Philippe Gilbert var med til at gøre Flite sadlen berømt og Selle Italia har gennem de seneste 30 år udbygget deres program af cykelsadler hvor tre faktorer altid har været i centrum.

  • Høj ydeevne
  • Lav vægt
  • Komfort

Flite Boost er nyeste generation fra Selle Italia som tilgodeser de krav nutidens professionelle og amatør sports cyklister kræver. Helt i tidens trend er Flite Boost mere kort og kompakt i sin udformning med sine 248 mm. Udviklet og produceret i Italien, og nylig fået sin debut i verdensmesterskabet for cykelcross, monteret  Mathieu Van der Poel cykel, som gav ham VM titlen.

I store træk er der ligheder med de tidligere Flite modeller med et elegant design men med større komfort pga af den bedre mere kompakte og aerodynamiske udformning.

Den nye Flite Boost fås i tre versioner med stel i Carbonio, TI316 eller Manganese (TM) – samt fire klassieke bredder: S1/L1 (uden udskæring) og S3/L3 med  Superflow udskæring. Vægtmæssigt ligger de nye Boost sadler også i den lave 157 og 162 gram for versionerne med stel i kulfiber 243 gram for versionen med metalstel. Priserne på de nye sadler starter ved godt kr. 1.500.-

Link

CYKELPORTALEN