CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

seksogtyvetommer mountainbike dækket lever og har det godt… seksogtyvetommer mountainbike dækket lever og har det godt…
Dagens mountainbikes domineres af dæk størrelserne 29" og 27,5" men der er stadig håb for MTB nostaldigiere på udkik efter en upgrade seksogtyvetommer mountainbike dækket lever og har det godt…

Dagens mountainbikes er alle med 29″ eller 27,5″ dæk. År tilbage var standarden 26″ og der kører stadig en mængde af disse cykel rundt ude i terrænnet.  I takt med med at de to større hjulstørrelser har overtaget markedet, er udbudet af dæk i 26″ reduceret kraftigt, og det kan være svært at finde kompetente erstatnings dæk, når de gamle er slidt ned.

Med Humptulips All-Roader  lancerer Rene’ Herse Cycles (det tidligere Compass Cycles) et nyt mountainbike dæk  i størrelsen 26″ x 2.3″ Dækket har været længe undervejs men er nu gået i produktion, så det skulle være klar til salg i løbet af januar måned næste år.  Dækket er som navnet antyder tænkt til brug i blandet terræn.

Dækket har en rund profil med store kvadratiske knopper der angiveligt skulle klare sig lige godt i sving, som løs grus samtidig med at de også ruller let.  Selv på fugtig og mudret underlag skulle de også klare sig glimrende.

En smart feature der blev lanceret på deres Fleecer Ridge dæk er deres Noise Canceling Mønster som ved at placere de enkelte knopper parvis skulle eliminere dækstøj. Naturligvis vil der stadig være støj men det er koncentreret til bestemte hastigheder og underlag.

Et dæk som er oplagt til at puste nyt liv i en gammel klassisk mountainbike. Vi vender tilbage med en test næste år.
Humptulips Ridge kommer i tre udgaver, Standard på 560 gram, Ekstralight på 53o gram og Endurance på 560 gram. Priser mellem 73 og 89 Us Dollar.

Link

CYKELPORTALEN