CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

SeaOtterEurope SeaOtterEurope
Den Europæiske udgave af SeaOtter løber af stablen i Girona denne weekend. Vi har en reporter på pletten. SeaOtterEurope

SeaOtterCalifornia er efterhånden lidt af en institution i USA som stedet hvor de store producenter første gang viser nye produkter for den kommende sæson i slutningen af april måned.

Sidste år havde SeaOtterEurope premiere i Girona, og efter en succesfuld debut, sidste år, ser det ud til at anden udgaven bliver  endnu større og man forventer op mod 45.000 besøgende. Expo området er fordoblet og har nu mere end 380 brands. En interessandt tendens er at rigtigt mange af de store brands som har forladt Eurobike messen, nu prøver lykken her.  Dette sammenholdt med en række motionscykelløb i forskellige kategorier  gør SeaOtterEurope til et interessandt forum for både producenter og forbrugere. Der er lagt vægt på at messen skal være for hele familien og alle aldre.

Vi har en reporter på pletten for at vejre stemningen, spotte nyheder og tage temperaturen på Girona som cykeldestination.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN