CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Scott Foil fjerner den sidste luftmodstand Scott Foil fjerner den sidste luftmodstand
Med en farveskiftende lakering og 100 % skjult kabelføring har Scott begået en optisk meget flot og stilren landevejsracer der debuterer på årets Tour... Scott Foil fjerner den sidste luftmodstand

Idag starter Tour de France og en af de mange nye cykler man vil kunne opleve i feltet, er den nye Scott Foil, der får sin debut på Team Mitchelton-Scott holdet.

Bortset fra en uhørt flot lakering er det i detaljen man finder ændringerne i forhold til den “gamle” model.  Den nye Scott Foil følger trenden med yderligere reducering af vindmodstand, og et af de få steder der efterhånden kan sættes ind er en 100 % skjult kabelføring. Ligesom de øvrige store mærkevare brand må Scott naturligvis også have sådan en fætter i programmet.

Med udgangspunkt i Syncros Creston IC SL styret som også sidder på Scott  Addict RC kan alle kabler nu gemmes inde i rammen. Dette gælder både for elektronisk og mekanisk grupper hvpr både kabler, ledninger og hydraklik slangerne kun kan gemmes væk. Alt guides ned gennem styrfitting og videre ude i rammen

Scott hævder at dette kan lade sig gøre uden at gå på kompromis med hverken gearskifte-  og bremse funktionalitet. Samtidig skull det også være let at gå til for cykelmekanikeren  når der skal skiftes kabler.

For at få det til at gå op i en højere enhed har forgaflen måttes omkonstrueres så der er plads. Herudover ligner forgaflen udefra den gamle model. Dog har den nu fået tilstrækkelig plads til montage af op til 30 mm brede dæk.

PÅ selve rammen er der sket små ændringer som udskifteligt geardrop i to versioner,  den traditionalle skifter eller Shimanos nye Direct Mount. Foran der der blevet plads til en kædefanger over PF86 krankboksen. Baggaflen har fået vinklet indgang, så det er lettere og hurtigere at skifte hjul.

Lakeringen er næsten den flotteste. Den skifter nuance afhængig fra hvilken vinkel cyklen iagtages fra grøn til violet. Pris og tilgængelighed er endnu ikke oplyst, men mon ikke det bliver umiddelbart efter TdF.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN