CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Schweiziske power pedaler Schweiziske power pedaler
Effektmåling i cykelskoklampen er seneste innovation indenfor effektmåling, som er det nye hotte efter pulsmåling og GPS. Schweiziske power pedaler

Hidtil har effektmåling været noget, der blev integreret i kranksættet, eller sat løst på pedalarmene. STYX er et nystartet teknologi selskab med base i Zurich, som har udviklet effektmåling som sidder i klamperne til dine cykelsko. Klamperne er standard look og shimano typer, med al elektronik og batteri indbygget. Det betyder at der ikke skal foretages nogen modifikationer på cyklen, som igen betyder at klamperne kan bruges på tværs af flere forskellige cykler.

Systemet bygger på magnetiske sensorer og bevægelsessensorer, der både registerer pedalomdrejninger og inerti. Dette sker i begge pedaler for at få tilstrækkelig nøjagtighed i målingerne. Systemet er kompatibelt med de fleste tredie parts produkter som bl.a STAVA og smartphones med IOS og Android.

Crowdfounding kampagnen starter idag og de første 25 kan få de nye pedaler for 565 Euro mod normalprisen som bliver 1050 Euro. Herefter stiger prisen til 610 Euro for de næste 50.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN