CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Scapin Oraklo 148 Scapin Oraklo 148
Italienske Scapins nye top MTB er en rigtig langdistance mountainbike, med ændret geometri som tilgodeser denne cykeldisiplin. Scapin Oraklo 148

Scapin-Oraklo-148-02

Det skader ikke når en nye cykelmodel præsenteres under fremmede himmelstrøg med solskin og et dybblå Middelhav i baggrunden. I forbindelse med Capoliveri Legend Cup som er et UCI Marathon hvade Scapin sat pressen stævne til præsentation af deres nye Oraklo 148 hardtrail som kommer på markedet næste år.

Scapin-Oraklo-148-04

Konstrueret i Monocoque Toray t800 kulfiber for maksimal stabilitet og præcise styregenskaber  er den ideel til Marathon løb. Navnet Oraklo 148 er hentet fra den nye boost standard. Orakla 148 har en meget karakteristisk rammeudformning med de firkantede rør og den knækkede overrør som forsætter i en lige linie over i skråstagene på bagrammen. Formen er et udtryk for at udnytte den fulde elasiteti materialet så helhedoplevelsen bliver både komfortabel og alligevel stærk.

Scapin-Oraklo-148-03

Scapins test viser at rammen er forbedret med 13 foran og 14 % bageset i forhold til den tidligere model og mht til stresspåvirkning. Saddelrørsvinklen er uænsdret på alle størresler mens kronrørsvinklen er øget med en grad. dette giver en mere rlig oplevelser på lange nedkørsler. Endelig er krankboksen sænket 5 mm for at øge stabiliteten. Bagstagene er endvidere gjort en smule kortere for bedre respeons i antrittet.

Scapin-Oraklo-148_03
Oraklo 148 bliver officielt præsenteret til efteråret. Den kommer i fire størrelser (S-M-L-XL), og tre farve komninationer(Orange/Black, Gloss Black/Matte, Black/White/Red), med syv forskellige komponent konfigurationer. Rammen vejer 1290 gram.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN