CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sarto Antonio Bicycles Sarto Antonio Bicycles
Det eksklusive italienske cykelmærke har efter en forsøgsperiode med direkte salg nu etableret sig i Danmark gennem den skandinaviske distributør Bike Equipment Scandinavia. ... Sarto Antonio Bicycles

 

Sarto-Bikes-02

Sarto Antonio Bicycles er en af få tilbageværende italienske cykelproducenter hvor alt er håndarbejde og som produceres på fabrikken i den lille by Paniga ikke langt fra Venedig. Firmaet blev grundlagt i 1950 af Antonio og hans søn Enrico. Alle rammer er i kulfiber og håndbygget på fabrikken i Italien. Idag produceres godt 2500 rammer om året efter meget høje håndværksmæssige krav som ingen fjernøstlig fabrik kan gøre efter.

sarto-test

Sartos kronjuvel er deres customrammer der bygges eksakt efter kundens mål og ønsker. Men herudover har de også en “standardserie af landevejsracere og mountainbikes stadig i en kvalitet og klasse langt ud over det sædvanlige. En af deres nye produkter en en Gravelbike smukt dekoreret med læder på styr saddel og ramme. En af de mest stilfulde og luksusiøse do it all skrivebremse landevejsrammer man kan tænke sig.

Sarto-Bikes-05

Ny Scandinavisk Distributør
Siden 1 oktober i år er Bike Equipment Scandinavia udnævnt til skandinavisk distributør af Sarto Bikes, som derfor også inkluderer Danmark.  Sarto Bikes har ønsket – bl.a. på det Skandinaviske marked – at standse deres seneste forsøgsmodel med, at man via en selvvalgt lokalforhandler kunne bestille cyklen via et online-bestillingsskema.

Sarto-Bikes-03

Baggrunden herfor er overvejende vigende eller svigtende kvalitet  i den rådgivning slutbrugeren har haft adgang til fra lokalt hold – og det har betydet, at forventningerne til afsætningen samtidig ikke er blevet indfriet. Derfor har man erkendt, at der er brug for en distributør, som sikrer en ensartet markedsføring. Bike Equipment Skandinavia er også distributør af et andet kendt og værdsat italiensk brand Basso Bikes.

Sarto-Bikes-04

Link 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN