CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Rouleur er en bi-månedligt cykling magasin. Det samler førende cykel skribenter og fotografer til at formidle essensen i billeder og tekst omkring landevejscykling. Rouleur...

Rouleur er en bi-månedligt cykling magasin. Det samler førende cykel skribenter og fotografer til at formidle essensen i billeder og tekst omkring landevejscykling.

Rouleur tager fotografering og skift alvorligt for derigennem at formidle lidenskaben og skønheden ved sporten. Rouleur er rettet mod de mennesker, der brænder for sporten, men forvent ikke at se cykel test og race rapporter her.  I stedet fokuserer bladet på udsøgt fotografering og tekster, der virkelig går ind under huden på de store ryttere f.eks vores danske Michael Rasmussen.

Rouleur sætter en ære i lækkert design, bl. derfor udkommer bladet i tungt glitret papir med behørig hensyn til kvaliteten af  reproduktionen.

Abonnementpriser starter ved 25 £.  En gang om året udgiver de endvider et flot 360 siders fotoværk med de bedste og flotteste billeder fra året som gik.

Link

CYKELPORTALEN