CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En af tysklands største postordrefirmaer Rose Versand har fået en dansk hjemmeside med dansk tekst, danske priser og dansk moms. Rose Versand er et...
En af tysklands største postordrefirmaer Rose Versand har fået en dansk hjemmeside med dansk tekst, danske priser og dansk moms. Rose Versand er et mere end 100 år gammelt firma, grundlagt under beskedne kår i 1907. Idag har firmaet mere end 250 ansatte og råder over næsten 30.000 m2 stort logistikcenter hvorfra alle varer udgår.Gennem de sidste 30 år har Rose Versand udsendt deres nu mere end 930 siders katalog som rummer mere end 20.000 varemærkenumre.   Foruden praktisk talt alle de kendte cykelmærkevarer i komponenter har Rose også deres eget cykelmærke som tæller alle cykeltyper.  Rose har i gentagne forbrugertest vundet priser for deres hurtige levering og leveringssikkerhed. Og med 4 millioner varer er der et råderum for kunden som er svært at gøre efter i Danmark.
Rose er repræsenteret i Danmark med egen Country Manager. Det er Søren Langdahl, der har en fortid hos Bike Toyz, som skal håndtere deres markedsføringsaktiviteter, herunder annoncering, testprodukter og demo-events.
Desuden vil han være tilstede ved udvalgte arrangementer og messer for forbrugerne, så de kan se, røre og prøve cyklerne.
Link

CYKELPORTALEN