CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ritchey fejrer 50 års jubilæum Ritchey fejrer 50 års jubilæum
Mountainbike legenden Tom Ritchey har 50 års jubilæum Ritchey fejrer 50 års jubilæum

Tom Ritchey behøver for mountainbike kendere næppe yderligere  præsentation. Han var en af pionererne på linie med Gary Fisher og Joe Breeze.

Han var stadig teenager, da han begyndte at designe og bygge cykler og komponenter for mere end 50 år siden. Nu har den banebrydende amerikanske mountainbiker  været i cykelindustrien siden 1972. I løbet af de sidste 50 år har han opbygget en forholdsvis lille, men meget indflydelsesrig og innovativ cykelvirksomhed verden over. Nu løfter  Mesteren så sløret for et særligt logo til ære for sit jubilæum. Disse 50-års jubilæumslogoer fra Palo Alto Ritchey. Disse  vil i jubilæumsåret dukke op  i begrænsede farver på nøglerammesæt, der vil blive frigivet i de kommende måneder.

Cyklens sande funktion er at være en stor nivellering, der giver den enkle glæde ved at køre frit. Uanset om det er en træcykel eller en Tour de France-vinder, smiler folk over hele verden stadig, når de ser og forbinder med et andet menneske på en cykel! Det er et værktøj til frihed og en smilemaskine!

Mens det nye Ritchey-logo bevarer blå- og guldfarverne fra det originale logo, tilføjer det nu 50-års jubilæumsskriftet “Palo Alto, Californien” . Palo Alto er der, hvor rødderne til Tom Ritcheys firma hører hjemme.

Det hele startede med, at Tom Ritchey tilbragte et par år i sin families garage i det nordlige Californien med at reparere  dæk og  ødelagte cykelrammer. Som blot 16-årig designede og byggede han  sit første cykelstel.
Retrocyklister kører i dag på mange af de produkter, som Tom Ritchey opfandt gennem de sidste 50 år. På trods af dette forbliver hans vision af cyklen utroligt uhøjtidelig med en meget praktisk tilgang i klassiske materialer fremfor raket videnskab.

BreakAway rammen er en af Tom Ritcheys mange praktiske opfindelser her integreret på hans gravelramme.

Ud over det førnævnte 50-års jubilæumslogo vil Ritchey frigive tilbehør og andre jubilæumsprodukter i hele 2022. Denne kampagne er allerede startet med en særlig langærmet T-shirt. Andre forskellige artikler såsom uldhatte osv. følger. “Ritchey-fans kan være glade hele året rundt,” siger virksomhedens hovedkvarter.
Cykelportalen ønsker MTB pioneren  Tom Ritchey og hans team tillykke med 50 års jubilæet

Link

CYKELPORTALEN