CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ridley lancerer to nye mountainbikes Ridley lancerer to nye mountainbikes
Med Ridley Probe RS og Raft har den belgiske cykelfabrik pustet nyt liv i den ikke motoriserede mountainbike. Ridley lancerer to nye mountainbikes

Probe RS er en moderne præstationsfokuseret hardtail mountainbike med en klasseledende super letvægtsramme, mens raft en all-round fuld affjedret mountainbike der kan udstyrets både som XC mountainbike eller den mere populære trial opsætning. 

Belgiske Ridley Bikes lancerer to nye mountainbikes, en hardtail og en fuldaffjedret trial bike

Ridley Raft
Denne allround mountainbike med fuld affjedring er omhyggeligt designet til en blanding mellem cross country og down country (trial). Den er lavet til høj ydeevne og designet til at erobre ujævnt terræn: den er hurtig, adræt og reaktiv, men alligevel er den velafbalanceret og stabil. Raft er en meget alsidig mountainbike, der kombinerer cross country med stikørsel. På grund af sin avancerede geometri kører den hurtigt med velafbalanceret håndtering. Den er klar til racerløb, men kan også bruges på lange ture og er endda velegnet til off-road bikepacking. Med det store antal monteringspunkter og et andet flaskeholderbeslag på sadelrøret kan Raft tilpasses til din næste længere tur. Denne cykel er konstrueret til at være den schweiziske lommekniv til moderne cross country mountainbike.


Baghjulsvandringen kan ændres ved at variere den bageste støddæmperslaglængde. En RockShox SID luxe-dæmper med 40 mm slaglængde vil resultere i 100 mm baghjulsvandring, mens en RockShox Deluxe-dæmper med 45 mm slaglængde bruges til 120 mm vandring. Foran er baghjulsvandringen matchet med enten en 100 mm vandring SID SL-gaffel eller en 120 mm SID-gaffel med 35 mm stolper. Rammen vejer 1.750 gram og en komplet cykel med SRAM XX1 ligger på 11,5 kg i størrelse Large. Der er 4 forskellige størrelser at vælge imellem. Raft vil komme på markedet i foråret 2023.

Ridley Probe RS
Probe RS er en XC hardtail til den præstationsorienterede rytter. I designet af denne mountainbike har de fokuseret på lav vægt, responsiv håndtering og hurtig kraftoverførsel. Probe RS er en letvægts mountainbike, fantastisk til flydende single tracks, stejle stigninger og tekniske nedkørsler. Ridley udviklede en super let hardtail med effektiv kraftoverførsel. Probe RS er kvik, men sikker. Geometrien er tilpasset effektiv klatring og gør cyklen yder fremragende under høje hastigheder. Det tillader også smidig håndtering, mens den stadig er giver god trækkraft på stier.

Probe RS tilføjer en moderne præstationsfokuseret hardtail mountainbike til Ridley’s stort udvalg af cykler. Under design af denne mountainbike var Ridleys fokus på ren præstation.  Denne hardtail mountainbike er den første af en serie af kulfiberstel, der er EU-produceret. Probe RS er standard udstyret med en 100 mm fjederforgaffel, men geometrien tillader også en 120 mm model. Rammen vejer kun 760 gram i størrelse Medium. Der er fire rammestørrelser at vækfe imellem. Ligesom Raft forventes den på markedet til foråret 2023. Priserne var ved redaktionens slutning endnu ikke kendte.

Link

CYKELPORTALEN