CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Reelight NEO Reelight NEO
Den nye induktionslygte fra Reelight ser meget lovende ud, med det innovativt induktionsprincip uden permanente magneter og et frækt og anderledes design. Reelight NEO

Da Århus virksomheden Reelight for 10 år siden kom på markedet med deres blinkende induktionslygter, vakte de berettigiet opsigt.  Siden er der kommet mange kopier af tilsvarende lygter til, som benytter samme princip. Reelight har hele tiden fornyet og forbedret deres lygter for at styrke deres position.

Den største udfordring for magnetlygter har hidtil været at de genererer en vis modstand i hjulet samt en noget besværlig montage af magneter på egerne. I 2012 kom et par legende småbørns fædre på en ny ide, med ungernes legetøj. Istedet for at bruge permanente magneter udnytter de princippet, at metal fælge (aluminium, stål og magnesium) er paramagnetiske, altså elektrisk ledende. Disse hvirvelstrømme kan via noget sindrig elektronik opfange og omdannes til lys. Magnic Light som hidtil har været de eneste på markedet er temmelig dyre og ret besværlige at montere.

Reelight-NEO

Reelight NEO er en Mk II udgave af City modellen der har været på markedet et stykke tid, men som hverken er videre elegant og heller ikke særlig lysstærk. Med den nye NEO bevæger Reelight sig et stort skridt fremad. Den er udviklet i samarbejde med KIBISI drengene kendt for samme firmas EGO lygter og Biomega cyklerne, og er igen et tydeligt eksempel på at det kan altså godt kan betale sig at få nogle kreative hoveder ind over sit produkt for at give det et både funktionelt og  designmæssigt pust. Med en udformning som man hurtig kan flytte og montere den, ala det vi kender vra de små batterilygter , er det afgjort et skridt i den rigtige retning.

Reelight-NEO-detail

Lygten udbydes til en særlig atraktiv pris via en Kickstarter kampagne som løber frem til 8 december. Da produktet loves leveret allerede i december måned, må man gå ud fra at det allerede er færdigudviklet og produceret. Du kan vælge mellem 5 forskellige farver.   Vi vender naturligvis tilbage med en test af dette innovative lysprodukt.

Link

 

 

CYKELPORTALEN