CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Første MTB tøjserie fra Rapha Første MTB tøjserie fra Rapha
Med Rapha Performance Trailwear går Rapha et skridt videre og præsentere deres første Offroad tøjserie i firmaets 17 årige historie Første MTB tøjserie fra Rapha

For første gang i firmaets nu 17 årige historie præsenterer Rapha  en kollektion til mountainbike, nærmere betegnet trail. Tøjet er udviklet for at  mountainbikeryttere nu også kan opleve den kvalitet og det ret karakteristiske design,  Rapha er så kendt for.

Tøjserien omfatter en kollektion båd til mænd og kvinder samt en række tilbehør, Hvert enkelt produkt er udviklet i  samarbejde med nogle af de bedste atleter i verden, som har testet tøjet intensivt under løb, før det er blevet lanceret  for at sikre, at tøjet holder.

Der er alt fra baggy-shorts og almindelige bibs til kort- og langærmede trøjer, tasker, hjelme og briller. Nogle af produkterne er unisex, mens eksempelvis shortsene er udviklet specifikt til henholdsvis mænd eller kvinder. De fleste produkter kommer i flere forskellige farver.

Designet er ret  klassisk med et løst snit som er kendt indenfor mountainbike sporten. Flere af produkterne er produceret i 100 procent genanvendte materialer. Som noget nyt ikke set før kommer der sammen med de fleste af produkterne et reparations kit med lapper af overskudsstof, så du selv kan fikse din trøje og  bukse, hvis du vælter og får revet hul i dem. De mere alvorlige skader udbedrer Rapha stadig gratis.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN