CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kom sommerferien i cykeltasken Kom sommerferien i cykeltasken
At bevæge sig med pedalens kraft fra en destination til den næste, er for mange den optimale opladning af krop og sjæl væk fra... Kom sommerferien i cykeltasken

At bevæge sig med pedalens kraft fra en destination til den næste, er for mange den optimale opladning af krop og sjæl væk fra en alllestedsværende stress og jag i vores moderne samfund. Tag med Cykelportalen på opdagelse i cykelferie landet og få inspiration.  Bikepacking er det nye trendy man egentlig er der intet nyt under solen i forhold til cykeltouring, hvorfor vi kun kan opfordre alle til at finde deres egen stil og kombinere en ferie med cyklen på forskellige måder.

Middelhavets cykelperle
Korsika er stadig temmelig uopdaget af cyklister, og heldigvis for det. Tag med på en rundtur på små bjergveje, med spektakulære udsigter og forladte landsbyer.

Turcykling på Napoleons fødeø

Midt Wales grønne ørken
Er du til fire stjernet luksus og får abstinenser hvis du ikke længere kan få forbindelse med omverdenen via smartphonen og råber på følgebil og depoter, når blodsukkeret er lavt, er Bikepacking og overnatning under åben himmel måske ikke lige første valg. Men der findes en gylden middelvej ud i det eventyrlige, der måske, hvem ved, kan få dig tændt på en anderledes form for cykling hvor begrebet præstation får en lidt anden betydning.

På eventyr i midt Wales grønne ørken

På sporet i det svenske
Måske jeg er forudindtaget eller bare en smule forvænt, men Danmark er i mine øjne for lille og tæt befolket, og rummer reelt set ikke et eneste stykke uberørt natur, trods politisk stort anlagte naturparker. På den anden side af sundet åbenbarer sig en cykeloase af plads og natur…

På sporet i det svenske

Gensyn med gudernes bolig
Er du til kultur og store højder er en rundtur i Indisk Himalaya gennem de tre dalstrøg Kinnaur, Spiti og Lahaul, beliggende i den østlige del af delstaten Himachal Pradesh en overkommelig udfordring  Området har meget tilfælles med Tibet, den store nabo mod øst, for landet er goldt, koldt og ørkenagtigt, og folk dyrker lamaismen, en afart af buddhismen. Undervejs kan du besøge en række spændende klostre, fx Key, Tayul og Tangyud gompa.

Gensyn med gudernes bolig

Fra Goslar til Lubeck
Hop på et effektivt tysk tognet, stå af i Goslar, kik på hekse ved Bloksbjerg og cykel nordpå langs kanaler til Lubeck med masser af øl og gemythlichsheit.

Fra Goslar til Lubeck

På cykeltur blandt Spaniens højeste bjerge
Den sydlige provins i Spanien har meget mere at byde på end de myldrende turisttuer omkring Malaga og Torremolinos. Brug din cykel, og bevæg dig væk fra dansker kollektivet og oplev det rigtige Andalusien.

På cykeleventyr i Andalusien omkring Sierre Nevada

Find mere inspiration i vores omfattende cykelrejse bibliotek 

 

CYKELPORTALEN